2.27.2009

... NEW PROJECT

R E F L E C T I O N SС бляскаво парти на 12 март ще отбележат представянето на своя нов проект - уникален календар с монохромна фотография, агенция Expose Models и студио за визуални проекти CREATIVE HALL. Календарът носи името Reflections, чийто превод може да се интерпретира по два начина - “отражение” и “размисъл”.

В композицията на всяка страница е вплетено различно по форма, големина и символика огледало, с различни отражения в него, а на гърба й има кадри от мейкинга на всяка фотосесия. Премерената еротика е подчертана в отразените мъжки тела и образи. Основните модели в кадрите са стилно облечени, с нежно и женствено излъчване. В ролята на изпълнител на смелото начинание е фогографско студио “Creative Hall” в лицето на фотографите Ивайло Станев и Ивомир Пешев .
В луксозния календар „Reflections” участват Аксиния, Атанас Месечков, Юлия Юревич и Гери Дончева - модели на агенцията. Интересно е, че в заснемането на календара участва и Тод Дженсън – холивудски актьор, който живее и работи в България. Тод има участие в над 50 амeрикански продукции, между които “The Code”, “The Gift”, “Opеration Delta Force”. Бил е водещ във VH1 и Е! ENTERTAINMENT T.V.

Премиерата на „Reflections” ще бъде отбелязана и с модно ревю на нестандартна сцена, с постоянна жива музика, изпълнявана от Аксиния и група Expose, живи инсталации с фотосесии, включващи елементи и модели от календара, както и изобразяване на снимките на видео екрани. Тоалетите са на перспективния, млад дизайнер Евгени Петков. Всяка рокля е уникална и освен за калeндарът „REFLECTIONS”, няма да бъде използвана за друго печатно издание на българския пазар.

Екслузивното модно представление ще бъде режисирaно от Леонардо Палумбо и Матео Скандола (MTV Italia), които са поканени специално за събитието от Expose Models. Организацията на събитието е поверена рекламна агенция A TEAM.

... очаквайте скоро цялата фотосесия и подробна информация около проекта REFLECTIONS!

модел:Аксиния / EXPOSE Models
фотография: Ивайло Станев и Ивомир Пешев / CREATIVE HALL

New Sexuality

photography by Solve Sunsbo

Effetto Notte / China

Magazine: Flair (Italian) Magazine
Photographer: Laurie Bartley

2.26.2009

PHOTO OF THE DAY-22

The evangelist

photo by Baldovino Barani

MODELS: Laetitia CastaVOGUE
PORTRAIT OF THE DAY -59модел: Павлина Енева/EXPOSE
грим: Аделина Цанева / коса: Роси Милкова
фотография: Ивайло Станев

Glamour / Alix Malka