9.29.2009

... my ART WORK


Имаме удоволствието да се похвалим с последният си проект, а именно корицат на последния брой на култовото SIGN CAFE!

Направихме и един по наше мнение доста интересен и креативен проект - създадохме принт визия за три от най-престижните фестивали в света:

... но ето как го разказаха в броя:
,,И така се почна…взаимно се вдъхновихме и понеже всички от екипа на SIGNCAFE сме гастрономи,но не сме кулинари, в смисъл обичаме да си хапваме вкусни неща, но не ни се отдава готвенето,решихме да провокираме Веси с нестандартно предложение – да направи от плодове наградите на три от най-големите световни рекламни фестивали – Cannes lions, Golden Drum и Euro best. Така итака целият брой е посветен на награди. И се почна…ние намерихме снимки на наградите, правени под всякакъв ъгъл, тя обиколи всички пазари докато избере най- красивите дини, пъпеши и тиквии се метна в приключението.Обадихме се на приятелите от Creative Hall Studio и им заръчахме да не мърдат от София и да са на телефон непрекъснато, катобърза помощ., защото веднъж издълбани, „плодовите награди” трябва да се снимат веднага…амитова беше…на следващите страници се опитахме да ви разкажем в картинки за невероятните емоции и всички готини моменти докато се забавлявахме, правейки този „плодов” проект… ,,Съвместен проект на SIGN CAFE / CREATIVE HAL и майстора по Carving / Веси Славчева.

art director: SIGN CAFE
idea: Sign Caf & Creative Hall
photo & atr work: Ivailo Stanev / CREATIVE HALL
carving: Vesi Slavcheva


9.11.2009

BALKAN PHOTOGRAPHIC FORUM - PRED MENБАЛКАНСКИ ФОТОГРАФСКИ ФОРУМ - ПРЕД МЕН и ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ - Ловеч

Ви канят на две фотографски изложби, посветени на легендата HASSELBLAD.


Hasseblad Masters Awards - фотографии на 10 от най-добрите майстори на фотографското изкуство в света, отличени с най-престижната международна награда за фотография - Hasselblad Masters Awards.

/Експозицията е предоставена от официалният вносител на HASSELBLAD за България Верига магазини PhotoSynthesis./

Game of luck
-
изложба на носителя на Голямата награда от първото издание на форума - Евгения Максимова, представяща 25 фотографии от различни части на света /заснети с любимия Hasselblad на авторката/, изложени в няколко серии, под формата на своеоеобразна инсталация.


Откриване: 14.09.2009 /понеделник/ от 18.00 ч.

Място: ГрадскаХудожествена Галерия – Ловеч

От организаторите на БАЛКАНСКИ ФОТОГРАФСКИ ФОРУМ - ПРЕД МЕН, Creative Hall – visual-art-studio и Верига магазини PhotoSynthesis.


9.04.2009

GO guide / 09 .... by CREATIVE HALLMATCH PLAY
стайлинг: Джина Шеовска
грим & коса: Грета Великова
моделr: Снежана и Радо / IVETFASHION
backstage: Искрен Цветков
фотография:Ивайло Станев / CREATIVE HALL